bank laten reinigen

Bank laten reinigen

Wilt u uw bank professioneel laten reinigen? Dan kunt u deze klus overlaten aan Furniture Cleaning Service. Wij hebben ruim 6 jaar ervaring binnen de meubelreiniging branche. Dankzij onze ervaring en expertise verwijderen wij moeiteloos hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil uit de stof van uw bank. Wanneer u kiest voor ons heeft u als voordeel dat u de deur niet uit hoeft met uw bankstel. Wij komen namelijk bij u op bezoek, waar u zich ook bevindt in Nederland.

Bent u geïnteresseerd in onze meubelreiniging? Heeft u thuis een oud bankstel staan die u wilt laten reinigen door Furniture Cleaning Service? Maak dan vandaag nog een afspraak door het offerteformulier in te vullen. Wij reageren binnen een dag op uw aanvraag en kunnen dan gelijk een afspraak plannen.

Projecten bekijken

Uw stoffen bank professioneel laten reinigen

Wie heeft het niet meegemaakt: zit u net lekker onderuit gezakt op de bank morst u per ongeluk drinken of u schrikt en laat de kom met soep vallen. Onwijs balen, maar niet getreurd, de oplossing is nabij! U kunt de stoffen bank laten reinigingen middels het sproei-extractie apparaat. Onze medewerkers werken al geruime tijd met dit apparaat.

Dit is namelijk de meest toegepaste en tevens meest effectieve methode om textiele bankstellen te reinigen. Zo nemen we de kans op het krimpen van de stof weg. De stof van de bank wordt van binnen en buiten gereinigd met heet water in combinatie met reinigingsmiddelen. Deze reinigingsmiddelen zijn speciaal ontworpen voor meubelstoffen. Zie het verbluffende resultaat op onze website!

Meubelreiniging aan huis

Bank impregneren? Wij reinigen meer textiele meubels. Denk hierbij aan stoelen, vloerkleden, autobekleding, caravanmeubilair, bootmeubilair en meubels impregneren. Voor professionele meubelreiniging moet u bij ons zijn!

stoffen bank professioneel laten reinigen
Geen verborgen kosten. Niet goed? Geld terug!

Bereken direct uw prijs voor bank impregneren

Offerte?

Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Uniek

Wij zorgen altijd voor een krachtige samenwerking. Elk project is voor ons uniek!

Wij zijn u altijd van dienst

Of het nu gaat om het reinigen van 1 stoel of alle meubelen die u thuis heeft staan!

Impregneren
Vanaf €5,-
Per zitplaats
Aanvragen
Auto-interieur
Vanaf €99,-
Tot 5 zitplaatsen
Aanvragen
Textiele zitmeubelen
Vanaf €80,-
Voor elke extra zitplaats betaalt u €20,- (geen verbogen kosten)
Aanvragen
Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorrij- en administratiekosten.

Bank schoon laten maken

De bank schoon laten maken is de eerste stap van het proces. Stap 2 is het impregneren van het pas gereinigde bankstel. Impregneren is een vlekwerende behandeling en zeer effectief. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil en vocht niet direct in de stof van de bank trekken.

In plaats daarvan zal het vuil op de stof blijven liggen of tussen de vezels. Hierdoor gaat het vuil niet in de stof zitten en fixeert het zich niet in de stof. Op deze manier kunt u zelf op effectieve wijze de vlek verwijderen door deze op te deppen met een absorberende doek.

Kosten bank laten reinigen

Het is begrijpelijk dat u benieuwd bent naar de kosten voor het laten reinigen van uw bank. Door de manier waarop wij onze (vaste) tarieven hanteren, is het laten reinigen van meubels altijd zeer voordelig en tegen aangename prijzen. Bovendien kunt u iedere maand en elk seizoen profiteren van onze speciale acties. Meer weten over de kosten van een bank laten reinigen? Vraag een offerte aan, dit is geheel vrijblijvend.

Veelgestelde vragen over meubelreiniging

Hoe maakt u uw oude meubels grondig schoon?

Als u uw bank of stoel wilt reinigen kunt u dit doen met een vochtig microvezel-doekje of met een sopje van groene zeep en water. Wanneer er sprake is van een oud meubel dat vaal is geworden, kunt u het best koud azijnwater gebruiken om uw meubel er weer als nieuw uit te laten zien. Als u dit niet aandurft of de vlekken te hardnekkig zijn kunt u natuurlijk altijd terecht bij Furniture Cleaning Service. Dankzij onze ervaring en expertise verwijderen wij moeiteloos hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil uit de stof van uw bank.

Hoe verwijdert u een vlek van een bank?

Om vlekken in uw bank te verwijderen kunt u gebruik maken van een sopje van soda en lauwwarm water. Breng het sopje aan op de vlekken, laat dit even intrekken en schrob de plekken daarna voorzichtig schoon. Maak de behandelde plekken naderhand schoon met koud water totdat u geen soda meer ziet.

Wat is de beste bankreiniger?

Voor het verwijderen van kleine vlekken in uw bank heeft u geen vlekkenverwijderaar van een duur merk nodig. Met een sopje van water en groene zeep of soda krijgt u de meeste vlekken en oneffenheden er eenvoudig uit. Let wel op dat u een witte doek gebruikt, zodat u geen gekleurde vlekken in uw bank boent. Wanneer de vlekken in uw bank te hardnekkig zijn en er met groene zeep of soda niet uit gaan kunt u gebruik maken van een vlekkenverwijderaar.

Kan baking soda meubels beschadigen?

Meubels gemaakt van stof kunt u prima reinigen met baking soda. Het gebruik van baking soda op goud, zilver en marmer is echter af te raden. Door schoonmaken met baking soda worden deze materialen namelijk dof en raken ze beschadigt. Ook houten meubels beschadigen wanneer u deze schoonmaakt met baking soda. Let bij het schoonmaken dus goed op waar uw meubels van gemaakt zijn.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bankstel laten reinigen door Furniture Cleaning Service

Ook een bank professioneel laten reinigen door Furniture Cleaning Service? Kom dan met ons in contact. Vraag vrijblijvend een offerte aan, binnen een dag reageren we hierop en diezelfde dag nog kunnen we een afspraak maken. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 055-3575418.

Furniture-Cleaning-Service-Reviews

Afspraak maken of heeft u nog vragen?

Onze telefonisten staan graag klaar om een afspraak in te plannen en verdere vragen voor u te beantwoorden. Vul ons contactformulier in en u zult zo spoedig mogelijk teruggebeld worden door één van onze gekwalificeerde medewerkers. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen