tapijt reinigen

Tapijt laten reinigen

U kent het vast wel, vieze geurtjes of vuil dat blijft hangen in tapijt. Dit is erg vervelend en bovendien onhygiënisch. Vaak lukt het niet om het tapijt helemaal zelf schoon te krijgen. Gelukkig bestaat de mogelijkheid om uw tapijt te laten reinigen door een professional. Furniture Cleaning Service is dé expert in meubelreiniging en helpt u graag helpen om uw tapijt weer schoon en fris te krijgen. We reinigen altijd bij u thuis of op locatie, dat is wel zo makkelijk!

 • Veilig en effectieve reinigingsmethode
 • Niet tevreden? Geld terug!
 • Tapijt laten reinigen aan huis (binnen heel Nederland)

Wilt u uw tapijt laten reinigen? Maak een afspraak door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Binnen 24 uur ontvangt u een op maat gemaakte offerte!

Offerte aanvragen Projecten bekijken

Uw tapijt laten reinigen aan huis

Vanwege hygiënische redenen is het belangrijk dat u uw tapijt regelmatig laat schoonmaken. Een tapijt krijgt namelijk veel te verduren. Denk bijvoorbeeld aan huisdieren die sporen achterlaten, gemorste drankjes, voedselresten of algemeen vuil en stof. Omdat tapijt over het algemeen over de hele grond ligt, is dit zelf niet zo 1, 2, 3, schoon te maken als bij het reinigen van een vloerkleed.

Het grootste vuil is vaak zelf eenvoudig te verwijderen met een nat doekje, maar vaak is er een diepere en professionele reiniging nodig om alles weg te krijgen. Furniture Cleaning Service heeft de kennis en de juiste middelen om uw tapijt weer als nieuw te maken. We komen graag bij u thuis of op locatie om de klus uit te voeren. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

We maken elk tapijt weer fris en schoon

We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om zelf uw tapijt te reinigen. Zeker als het tapijt is gemaakt van gevoelig materiaal en u dit niet wilt beschadigen. Daarom biedt Furniture Cleaning Service een complete tapijtreinigingsservice aan, gewoon bij u thuis. Onze experts in meubelreiniging hebben de kennis en ervaring om alle soorten tapijten schoon te maken. Bekijk de meestvoorkomende tapijtstructuren en de soorten poolmateriaal.

Is uw tapijt gemaakt van ander materiaal of heeft het een afwijkende structuur? Neem dan contact met ons op om de reinigingsmogelijkheden te bespreken.

De meestvoorkomende tapijtstructuren

 • Bouclé
 • Frisé
 • Geschoren bouclé
 • Moquette
 • Saxony
 • Semi-shag
 • Shag
 • Velours

Soorten poolmateriaal

 • Geitenhaar
 • Katoen
 • Polyamide
 • Polyester
 • Polypropyleen
 • Syntetisch
 • Triexta
 • Wol

Tapijt reinigen kosten

De kosten voor het schoonmaken van tapijt lopen erg uiteen. Dit heeft vooral te maken met de oppervlakte van uw tapijt. We hanteren vaste tarieven, op deze manier zorgen we ervoor dat de tapijtreiniging altijd voordelig is en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. We vinden het belangrijk dat onze diensten betaalbaar zijn voor iedereen.

Bent u een zakelijke klant? Vraag dan een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een op maat gemaakte prijsopgave.

Geen verborgen kosten. Niet goed? Geld terug!

Bereken direct uw prijs

 

Offerte?

Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Uniek

Wij zorgen altijd voor een krachtige samenwerking. Elk project is voor ons uniek!

Wij zijn u altijd van dienst

Of het nu gaat om het reinigen van 1 stoel of alle meubelen die u thuis heeft staan!

Losse tapijtreiniging
€ 8,75
per m² inclusief btw.
Tapijtreiniging + meubelreiniging *
€ 7,75
inclusief btw. * met gratis impregneren
Impregneren
€ 2,- per m²
tot 12 m² inclusief btw. Vanaf 12 m² is impregneren gratis.
Voorrijkosten
€60,- inclusief btw.


Waarom tapijtreiniging van Furniture Cleaning Service?

We begrijpen dat het belangrijk is om uw huis en omgeving schoon en gezond te houden. Zo ook uw tapijt. Een schoon tapijt helpt bovendien om allergieën te verminderen en de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren. Onze tapijtreinigingsservice draagt hieraan bij en zorgt ervoor dat uw tapijt er weer als nieuw uitziet.

Onze experts in meubelreiniging maken uitsluitend gebruik van de beste schoonmaakmethoden en -producten om ervoor te zorgen dat uw tapijt grondig wordt gereinigd zonder schade aan te richten. We werken snel en efficiënt, zodat u binnen no time weer geniet van een schoon en fris tapijt.

Hoe we u tapijt wassen en reinigen

Dankzij de sproei-extractiemethode en stoom-extractiemethode weten we de beste resultaten te behalen. Beide methoden zijn zeer effectief, echter zijn er ontzettend veel samenstellingen van stoffen terug te vinden in karpetten en tapijt. We kijken daarom eerst goed naar welke materialen in het tapijt verwerkt zijn en passen daar onze reinigingsmethode op aan.

Zowel de sproei- als stoom-extractiemethode werken volgens dezelfde principes. We spuiten water of stoom met een reinigingsmiddel in de stof. Vervolgens wordt dit er met een speciaal mondstuk uitgezogen. Op deze manier komen alle vuildeeltjes uit de stof en heeft u weer een schoon tapijt.

Offerte aanvragen Projecten bekijken

Veelgestelde vragen over tapijtreiniging

Waarom tapijt laten reinigen?

Tapijten kunnen na verloop van tijd vuil, vlekken en vervelende geuren opbouwen die niet altijd even eenvoudig te verwijderen zijn. Professionele tapijtreiniging van Furniture Cleaning Service helpt de problemen op te lossen en uw tapijt er weer als nieuw uit te laten zien.

Hoe vaak uw tapijt laten reinigen?

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de gebruiksintensiviteit of uw huisdieren heeft en of er in huis wordt gerookt. Over het algemeen raden we aan om minstens een keer per jaar uw tapijt te laten schoonmaken door een specialist. Op deze manier heeft u er veel langer plezier van en is het resultaat van de reiniging altijd optimaal.

Is intensieve reiniging wel veilig in huis?

Ja, tapijtreiniging is veilig zolang het wordt uitgevoerd door een professional die gebruikmaakt van veilige reinigingsmethoden en -producten. Laat uw tapijt schoonmaken door Furniture Cleaning Service om hier zeker van te zijn.

Hoelang duurt het voordat mijn tapijt weer droog is?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en de luchtvochtigheid. Over het algemeen duurt het tussen de 2 en 12 uur voordat uw tapijt volledig droog is na het reinigen.

Moet ik mijn meubels verplaatsen?

Als het mogelijk is om uw meubels en andere voorwerpen van uw tapijt te verwijderen, zou dat het reinigingsproces vergemakkelijken. Heeft u veel meubels in de betreffende ruimte staan, bespreek dit dan van tevoren met onze specialist zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Hoe kan ik mijn tapijt onderhouden na het reinigen?

U kunt uw tapijt het beste onderhouden door regelmatig te stofzuigen en vlekken direct schoon te maken zodra deze zijn ontstaan. Bovendien raden we aan om een ​​beschermende coating op uw tapijt aan te brengen om het te beschermen tegen vuil en vlekken.

Andere meubels laten reinigen?

Naast het reinigen van tapijt bij u thuis, bieden we professionele reinigingsdiensten aan voor andere meubels. Zo kunt u bij ons terecht voor het reinigen van uw banken, stoelen en meer. Onze reinigingsexperts weten exact hoe ze verschillende soorten meubels en materialen moeten behandelen om het beste resultaat te bereiken. Bekijk onze andere meubelreiniging services.

Afspraak maken of heeft u nog vragen?

We helpen u graag bij het inplannen van een afspraak of het beantwoorden van uw overige vragen. Vul ons contactformulier in om spoedig gebeld te worden door één van onze gekwalificeerde medewerkers. Of vraag direct online een vrijblijvende offerte aan.

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen