Meubel reiniging

Elk meubel wordt een keer vies, of het nu koffievlekken zijn op uw bankstel of vieze vlekken op uw tapijt. Soms lijkt het bijna onmogelijk om deze vlekken te verwijderen, maar met de hulp van Furniture Cleaning Service kan het wél. Waarom zou u nieuwe meubels kopen als ze ook makkelijk te reinigen zijn? Laat uw meubel reinigen op professionele wijze en geniet weer van frisse meubels.

 • Meubel reiniging aan huis.
 • Biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.
 • Professionele en intensieve dieptereiniging.
 • We rekenen geen voorrij- of administratiekosten.
 • Geschikt voor al uw meubels, ook kwetsbare stoffen.

Laat uw meubels reinigen op professionele wijze

Het team van Furniture Cleaning Service is breed inzetbaar, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. We komen regelmatig bij klanten op kantoor voor het reinigen van bijvoorbeeld vergaderstoelen, banken of vloerkleden. Heeft u thuis een hardnekkige vlek in een meubel die u niet weg krijgt? Dan komen we graag bij u langs om uw meubel te reinigen. U kunt bij Furniture Cleaning Service onder andere terecht voor deze diensten:

Heeft u een ander meubel dat u graag wilt laten reinigen of impregneren? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat we een persoonlijke offerte kunnen opstellen.

Reiniging van een stoel of bankstel

Er kan natuurlijk altijd een keer per ongeluk eten, drinken of vuil terechtkomen op een stoel, bankstel of fauteuil. Hoe diep de vlek ook zit, het is gelukkig altijd op te lossen. Probeer zelf niet al te veel te boenen of te improviseren met schoonmaakmiddelen. Dit kan kringen veroorzaken of de vlek nog zichtbaarder maken. Neem in plaats daarvan contact op met Furniture Cleaning Service om het probleem op te lossen.

Lees meer over het laten reinigen van stoelen.

Meubel reiniging volgens de sproei-extractiemethode

Furniture Cleaning Service reinigt al jaren meubels via de sproei-extractie methode, gewoon bij u thuis of op kantoor. Dit is een methode waarbij we met een speciaal apparaat, heet water en intensieve reinigingsmiddelen te werk gaan. Overigens is dit de meest effectieve reinigingsmethode om meubels van buiten én binnen te reinigen.

Textiele meubel reiniging

Onze reinigingsmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende meubelstoffen. We reinigen zowel natuurlijke vezels als synthetische vezels, waaronder:

 • Acryl
 • Alcantara
 • Katoen
 • Lamous
 • Linnen
 • Mohair
 • Polyamide
 • Polyester
 • Wol

Autobekleding laten reinigen

Autobekleding heeft veel te verduren, zeker als u kinderen heeft. In de auto komt het vaak genoeg voor dat er iemand morst met eten of drinken, of dat er moddervlekken in de stof komen na een boswandeling bijvoorbeeld. Furniture Cleaning Service biedt hiervoor de oplossing. We voorzien uw textiele autobekleding van een grondige en intensieve dieptereiniging, zodat uw autobekleding er weer als nieuw uitziet! Lees meer over het laten reinigen van autobekleding.

Hoe we uw autobekleding weer schoon krijgen

Het team van Furniture Cleaning Service komt gewoon bij u aan huis of op locatie. Hierdoor zijn we u zo goed en flexibel mogelijk van dienst. Het resultaat dat we bereiken met het reinigen van uw autobekleding kan verbazingwekkend zijn.
vrijblijvende offerte

Reiniging van camper- of caravanmeubilair

Na een of meerdere seizoenen op de camping zijn de banken, kussens of matrassen in uw caravan of camper waarschijnlijk wel toe aan een grondige, intensieve reinigingsbeurt. Ook hiervoor kunt u uiteraard bij Furniture Cleaning Service terecht! Meer weten over onze reinigingen? Bekijk onze pagina over het laten reinigen van caravanmeubilair.

Zo reinigen we de meubels in uw camper of caravan

We voorzien uw caravanmeubilair van een grondige, intensieve dieptereiniging middels de sproei-extractiemethode. Dit zorgt ervoor dat uw caravanmeubilair grondig gereinigd wordt en er weer als nieuw uitziet. Hierdoor kunt u het nieuwe kampeerseizoen volop genieten van uw vakantiebestemming. Onze reinigingsspecialisten komen bij u aan huis, in de stalling, of op de camping om uw camper- of caravanmeubilair te reinigen. Hierdoor geniet u weer zorgeloos met een schone camper of caravan van uw reizen.

Bootmeubilair laten reinigen

Net als in auto’s en caravans komt textiel ook voor op boten. Bootmeubilair en kussens kunnen vuil worden of nare geurtjes krijgen door eten en drinken, maar ook door de invloeden van water en het weer aan boord. Zo kunnen er regenstrepen of groene algenaanslag ontstaan. Lees meer over het laten reinigen van uw bootmeubilair.

Intensieve reiniging​ van uw bootmeubilair

Onze reinigingsspecialisten zorgen ervoor dat uw bootkussens en meubilair grondig gereinigd worden en er weer fris en schoon uitzien. Dit alles doen we natuurlijk op locatie, bijvoorbeeld in de haven, een stalling of op een terrein. Hierbij is het belangrijk dat onze specialisten gebruik kunnen maken van elektriciteit en water.

vrijblijvende offerte
boot reiniging

Reiniging van tapijt of vloerkleed

Per ongeluk met vieze schoenen op het tapijt gelopen of eten laten vallen op het vloerkleed? Een vlek veroorzaken overkomt iedereen wel eens. Zodra stofzuigen niet meer helpt en de vlek niet gemakkelijk verwijderd kan worden met een sopje, doet u er verstandig aan om professionals in te huren. Uiteraard staan onze specialisten voor u klaar om de vlek op juiste wijze te reinigen. Lees meer over het reinigen van een vloerkleed of tapijt.

Intensieve reiniging van uw vloerkleed of tapijt

We raden u aan om eens per jaar uw tapijt of vloerkleed te laten reinigen. Uiteraard verschilt het per huishouden hoe vaak dit uiteindelijk nodig is. Daarnaast adviseren we u om eens in de twee jaar te kiezen voor een grondigere reiniging, zodat het materiaal langer mooi blijft. Zo heeft u er ook nog eens langer plezier van.

Meubel impregneren voor optimale bescherming

Door uw meubels of vloerkleden te laten impregneren voorkomt u dat uw meubel of vloerkleed in de toekomst sneller vies wordt. Impregneren is zeer effectief, omdat deze behandeling ervoor zorgt dat vocht en vuil niet direct in de stof van het meubel of vloerkleed trekken. Het zorgt er juist voor dat verschillende invloeden van buitenaf op of tussen de vezels van de stof blijven liggen. Hierdoor gaan vocht en vuil niet in de stof zitten.

Op deze manier kunt u ook zelf op effectieve wijze de vlek verwijderen door te deppen met een vochtige, absorberende (badstof) doek. Zo hoeft u niet ieder jaar uw meubel of vloerkleed te laten reinigen. Uiteraard is het wel verstandig om uw meubel om de 2 á 3 jaar te laten reinigen door een specialist. Zo blijft de stof mooi en is het resultaat altijd optimaal.

vrijblijvende offerte

Benieuwd naar wat wij kunnen?

Veelgestelde vragen over meubelreiniging

Kunnen oude meubels ook schoongemaakt worden?
Ja dat kan. Als het een klein vlekje is dat niet diep in de stof zit, dan kunt u dit meestal gemakkelijk zelf schoonmaken met zeep en een vochtige microvezeldoek. Is het meubel erg oud en vaal, dan kunt u beter koud azijnwater gebruiken. Mocht dit allemaal niet werken, dan kunt u altijd terecht bij Furniture Cleaning Service voor het professioneel verwijderen van vlekken en vuil.
Hoe kan ik het beste een meubel reinigen?

Dure vlekverwijderaars zijn niet nodig en vaak moet u bij deze producten ook nog goed kijken of ze überhaupt geschikt zijn voor het gewenste textiel. In plaats daarvan kunt u het beste zelf een sopje van water en groene zeep gebruiken, of baking soda. Toch haalt dit misschien niet altijd de hele vlek weg. Als dit ook bij u het geval is, kunt u het beste contact opnemen met Furniture Cleaning Service.

Kan ik mijn meubel reinigen met baking soda?

Baking soda kunt u prima gebruiken om meubels te reinigen die gemaakt zijn van stof. Overigens raden we het gebruik van baking soda af op meubels van hout, goud, zilver of marmer. Baking soda kan deze materialen namelijk erg aantasten. Gebruik het daarom alleen op textiel.

Meer weten over meubelreiniging?

Heeft u nog vragen over een van onze diensten of twijfelt of uw meubel geschikt is voor een intensieve reiniging? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers plannen graag een afspraak met u in om verdere vragen te beantwoorden. Vul ons contactformulier in zodat we u terug kunnen bellen of vraag online alvast een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvend een offerte aanvragen