Stoelen reinigen

Zelf uw stoelen reinigen is niet altijd even gemakkelijk, zeker bij hardnekkige vlekken. Laat deze vervelende klus daarom professioneel uitvoeren door Furniture Cleaning Service. We hebben ruim 6 jaar ervaring met meubelreiniging. Dankzij onze ervaring en expertise verwijderen we moeiteloos hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil uit de bekleding van uw stoelen. Vraag direct een offerte aan of bekijk onze afgeronde projecten.

  • Stoelen reinigen vanaf € 80,-
  • Binnen heel Nederland inzetbaar
  • Krachtige reiniging voor alle soorten stoelen
  • Niet-goed-geld-terug-garantie
offerte aanvragen projecten bekijken

Stoelen laten reinigen door experts

Heeft u thuis een oude stoel staan die u wilt laten reinigen? Furniture Cleaning Service biedt u een uitgebreide dienst aan waarbij we uw stoelen grondig reinigen en fris maken. Maak vandaag nog een afspraak door het offerteformulier in te vullen. We reageren binnen één dag op uw aanvraag zodat we gelijk een afspraak kunnen inplannen.

stoel reiniging

Kosten stoelen laten reinigen of impregneren

Bij Furniture Cleaning Service zijn er geen verborgen kosten. Voldoet onze dienst niet aan uw verwachting? Dan krijgt u uw geld terug! Bekijk hieronder onze vanaf prijzen en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Weten hoeveel het kost om uw stoelen te laten reinigen? Vraag gerust een offerte aan.

In heel Nederland inzetbaar

We leveren onze diensten binnen heel Nederland. Gewoon bij u thuis of op kantoor!

We helpen u graag

Of het nu gaat om het reinigen van één stoel of alle meubelen in uw huis.

Stoelen reinigen
Vanaf € 80,-
Voor elke extra zitplaats betaalt u € 20,- (geen verbogen kosten).
Aanvragen
Autostoelen reinigen
Vanaf €99,-
Tot 5 zitplaatsen.
Aanvragen
Stoelen impregneren
Vanaf €5,-
per zitplaats.
Aanvragen

Al onze prijzen zijn inclusief btw, voorrij- en administratiekosten.

Hoe we uw stoelen schoonmaken

Als u uw stoelen wilt laten reinigen, is het belangrijk om een professioneel bedrijf in te schakelen. Zo weet u zeker dat alle vlekken verdwijnen en dat dit vakkundig wordt gedaan. Furniture Cleaning Service biedt een uitgebreide dienst aan waarbij we meubels grondig reinigen. Bovendien verwijderen we niet alleen vlekken en vuil, maar we behandelen ook de bekleding om ervoor te zorgen dat ze langer schoon blijven. Lees meer over onze reinigingsmethode, afgeronde projecten of vraag direct een offerte aan.

projecten bekijken

Buitengewoon goed bedrijf. Een bank en twee stoelen als nieuw. Zeer vriendelijke medewerker. Echt mensen dit bedrijf is mee dan 5 sterren waard.– Johan Werkmeester

Op een veilige manier uw stoelen laten reinigen

Onze professionele reinigingsmiddelen en -technieken zijn speciaal ontwikkeld om zelfs de hardnekkigste vlekken te verwijderen, zonder de stof of het leer van uw stoelen aan te tasten. Daarnaast maken we ook gebruik van speciale beschermingsmiddelen om uw meubels tegen vuil en vlekken te beschermen, zodat ze langer mooi blijven en weer als nieuw ogen. Zo helpen we onze klanten dagelijks af van vervelende vlekken in bijvoorbeeld eetkamerstoelen, autostoelen of bureaustoelen.

Waar de stoel ook van gemaakt is, dat maakt niet uit. We leveren altijd het beste resultaat voor uw:

  • Gestoffeerde stoelen
  • Leren stoelen
  • Suède stoelen
  • Nylon stoelen
  • Linnen stoelen
  • En meer!

Stoelen impregneren bij Furniture Cleaning Service

Heeft u net nieuwe stoelen gekocht of uw oude meubels laten reinigen? Dan is het slim om ze ook direct te laten impregneren. Bij het impregneren van een meubel brengen we een speciale coating aan waardoor vlekken, vocht en ander vuil niet direct in de stof trekt. Zo houdt u uw meubels langer schoon en bespaart u reinigingskosten op de lange termijn.

Als u uw stoelen wilt laten reinigen of impregneren, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen over meubelreiniging

Hoe kan ik stoffen stoelen reinigen?

Een stoel is over het algemeen het beste schoon te maken met een vochtig doekje of met een sopje van groene zeep en water. Knijp het doekje goed uit en wrijf er lichtjes mee op de stoel. U kunt eventueel het stoom van een strijkijzer gebruiken om de vlek volledig te verwijderen. Mocht dit niet lukken omdat de vlek te hardnekkig is, dan kunt u natuurlijk altijd bij Furniture Cleaning Service terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Is deze dienst ook beschikbaar voor andere meubels?

Ja, naast stoelen bieden we reiniging en impregnatie aan voor andere meubels. Denk bijvoorbeeld aan banken, vloerkleden of tapijt.

Kan ik een afspraak maken voor een eenmalige reiniging?

Ja, bij ons zit u nergens aan vast en u hoeft ook geen abonnement af te sluiten. We bieden zowel eenmalige als periodieke reinigingsdiensten aan.

Is de dienst ook beschikbaar voor bedrijven?

Zeker! Het reinigen van stoelen en andere meubels doen we zowel voor particulieren als bedrijven. We zijn in heel Nederland inzetbaar.

Hoe vaak moet ik mijn stoelen laten reinigen?

Dit hangt af van hoe vaak u de stoelen gebruikt en in welke omstandigheden ze zich bevinden. Als u bijvoorbeeld in een huishouden met kinderen of huisdieren woont of als u de stoelen vaak gebruikt, dan is het aan te raden om ze om de 6 tot 12 maanden te laten reinigen. Als u de stoelen minder vaak gebruikt, dan kunt u langer wachten met het laten reinigen ervan.

Wat zijn de kosten voor het laten reinigen van mijn stoelen?

De kosten voor het laten reinigen van stoelen zijn afhankelijk van het type stoel, de bekleding en de staat waarin hij verkeert. Neem gerust contact op met ons voor een op maat gemaakte offerte.

Uw stoelen laten reinigen door Furniture Cleaning Service

Ook uw stoelen professioneel laten reinigen door Furniture Cleaning Service? Kom dan met ons in contact. Vraag vrijblijvend een offerte aan, binnen één dag reageren we hierop en diezelfde dag nog kunnen we een afspraak maken. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem bij vragen gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 055 – 357 5418.

Wanneer mogen we bij u langskomen?

Onze servicemedewerkers helpen u graag om een afspraak in te plannen voor het reinigen of impregneren van uw stoelen. Ook als u nog vragen heeft staan we voor u klaar. Vul ons contactformulier in, één van onze vakkundige medewerkers belt u dan zo snel mogelijk terug. Bovendien kunt u online direct een gratis offerte aanvragen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen