Vloerkleed laten reinigen

Op tijd uw vloerkleed laten reinigen, zorgt ervoor dat uw leefomgeving hygiënisch blijft. Een goed onderhouden vloerkleed is sowieso belangrijk, want op die manier blijft het in een goede staat en gaat het langer mee. Nu kunnen we ons goed voorstellen dat u er helemaal geen zin in heeft om zelf uw vloerkleed te reinigen. Zo eenvoudig is het tenslotte niet. Daarom kiezen veel mensen ervoor hun vloerkleed te laten reinigen door een professioneel bedrijf als Furniture Cleaning Service. We zijn de specialist op dit gebied. Om welk type het ook gaat, onze experts weten precies wat de beste manier is om uw vloerkleed te reinigen.

  • Vloerkleed reiniging aan huis
  • Niet-tevreden-geld-terug-garantie
  • Veilig én effectief uw vloerkleed laten reinigen

Wilt u uw vloerkleed laten reinigen? Neem dan gerust contact op of vraag direct een offerte aan. We reageren binnen een dag en laten u weten wat het kost om uw vloerkleed te laten reinigen en plannen meteen een afspraak.

OFFERTE AANVRAGEN Projecten bekijken

Iets gemorst? Wij komen uw vloerkleed reinigen

Of het nu bij u thuis gebeurt, bij de buren of op kantoor, een ongeluk zit in een klein hoekje. Als u of iemand anders per ongeluk iets op uw vloerkleed heeft laten vallen, kan dit voor lelijke vlekken zorgen. Het lijkt een onmogelijke opgave, maar niets is minder waar. De experts van Furniture Cleaning Service weten raad met elke soort vlek.

Ons professionele team komt bij u langs en lost dit probleem dan ook vakkundig voor u op. Onze medewerkers maken gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en zorgen ervoor dat uw vloerkleed er weer helemaal als nieuw uitziet.

Vloerkleed laten reinigen vanwege stof

Een vloerkleed is een van de plekken in huis waar stof zich graag nestelt. Stof ontstaat op allerlei manieren. Dode huidcellen, textielvezels uit de gordijnen en het beddengoed, haartjes van uw huisdier, maar bijvoorbeeld ook pollen van buiten; het zijn allemaal veroorzakers van stof. Ook ander vuil kan zich ongemerkt ophopen in uw vloerkleed en een broedplaats worden voor bacteriën en allergenen. Dat is niet alleen vies, maar op den duur ook slecht voor uw gezondheid.

Door uw vloerkleed te laten reinigen, vermindert u de kans op allergieën. Als u het idee heeft dat er veel stof in huis is, dan kunt u uw vloerkleed laten reinigen door de medewerkers van Furniture Cleaning Service. Zij gaan graag voor u aan de slag en maken uw vloerkleed op een professionele wijze schoon. We zorgen ervoor dat al het vuil wordt verwijderd en uw vloerkleed weer aangenaam fris is.

Geen verborgen kosten. Niet goed? Geld terug!

Bereken direct uw prijs voor vloerkleed reinigen

Offerte?

Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Uniek

Wij zorgen altijd voor een krachtige samenwerking. Elk project is voor ons uniek!

Wij zijn u altijd van dienst

Of het nu gaat om het reinigen van 1 stoel of alle meubelen die u thuis heeft staan!

Losse tapijtreiniging
€8,75
Per m2 incl. btw
Aanvragen
Tapijtreiniging i.c.m. meubelreiniging met gratis impregneren
€7,75
incl. btw
Aanvragen
Impregneren
€2,-
per m2 tot 12m2 incl. btw. Vanaf 12 m2 is impregneren gratis.
Aanvragen
Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorrij- en administratiekosten.

Nieuwe, veilige en effectieve methodes van vloerkleed reinigen

Bij Furniture Cleaning Service maken we gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur op het gebied van vloerkleden reinigen. Onze experts gebruiken daarnaast de meest actuele reinigingsmiddelen. Hierdoor blijft uw vloerkleed langer schoon. Onze reinigingsmethodes zijn 100% veilig en uiterst effectief. Wilt u uw wollen vloerkleed, hoogpolig vloerkleed of ander soort vloerkleed laten reinigen? Het kan bij ons allemaal. Onze experts zijn gespecialiseerd in textiel en vinden voor u altijd de beste oplossing.

Verschillende manieren van vloerkleed reinigen

Elk soort vloerkleed vraagt om een speciale aanpak. Zo is een wollen vloerkleed behoorlijk kwetsbaar terwijl synthetische vloerkleden juist wel tegen een stootje kunnen. Hoogpolige kleden worden van verschillende materialen gemaakt en ook dat vraagt om een specifieke aanpak. We beginnen daarom altijd met het grondig bekijken van het vloerkleed en brengen de zwakke punten in kaart. Op die manier weten we precies wat er nodig is om uw vloerkleed volledig te reinigen. 

Naast vloerkleden reinigen we andere meubels, van banken tot stoelen. Benieuwd naar de resultaten van een aantal van onze projecten? Klik op de button hieronder om de projecten te zien.

OFFERTE AANVRAGEN Projecten bekijken

Veelgestelde vragen over vloerkleed reinigen

Wat kost een vloerkleed reinigen?

Dit hangt af van het aantal vierkante meter en het type vloerkleed dat we moeten reinigen. Daarnaast speelt een rol hoeveel vuil en stof er in het vloerkleed zit. Voor een exacte prijsopgaven neemt u het beste even contact met ons op, dan sturen we u direct een offerte.

Is een vloerkleed laten reinigen veilig voor mensen en huisdieren?

Ja we gebruiken hoogwaardige, 100% veilige en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Wat voor soort vlekken reinigt Furniture Cleaning Service?

We verwijderen alle mogelijke vlekken. Denk bijvoorbeeld aan vlekken van koffie, wijn, limonade, vet, saus of inkt.

Hoelang duurt het voordat ik weer op het vloerkleed mag lopen?

De hoeveelheid water die we gebruiken, is relatief klein. Uw vloerkleed is dan ook al bijna droog als we klaar zijn met ons werk. U kunt dus vrijwel direct weer op uw vloerkleed lopen.

Furniture-Cleaning-Service-Reviews
Vrijblijvend een offerte aanvragen

Hoe gaan we te werk?

Elk vloerkleed heeft een ander soort reiniging nodig. Een wollen vloerkleed reinigen vraagt een andere aanpak dan een hoogpolig vloerkleed reinigen. Daarom beginnen wij altijd met het grondig bekijken van het vloerkleed. We bekijken eerst waar de zwaktes zitten. Dan weten we precies wat we nodig hebben om uw vloerkleed volledig te reinigen. We kunnen alle soorten vlekken verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan vlekken door wijn, koffie, thee of inkt. Het lijkt onmogelijk, maar onze vloerkleed reinigers weten precies wat ze moeten doen.

Het kan ook zo zijn dat u uw vloerkleed graag wil laten schoonmaken omdat het niet meer lekker ruikt of omdat het erg stoffig is. Ook daarvoor kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij verwijderen tijdens een grondige reinigingssessie altijd al het stof, de huidschilfers en bacteriën. Dit zorgt er ook voor dat voorkomende allergieën verminderd worden.

Op locatie

U hoeft niks te doen voor de reiniging van uw vloerkleed. Als u contact opneemt met ons, komen wij namelijk gewoon aan huis of naar uw werk. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn sturen wij onze vloerkleedreinigers het hele land door. U hoeft ons alleen te bellen, wij regelen de rest.

Vloerkleed reinigen bij u thuis of op het werk

Uw vloerkleed laten reinigen is heel eenvoudig. Neem contact met ons op en onze reinigingsexperts komen naar uw locatie. Het maakt niet uit waar u woont of waar uw bedrijf gevestigd is. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn sturen we onze vloerkleedreinigers het hele land door. U hoeft ons alleen te bellen, we regelen de rest.

Vrijblijvend een offerte aanvragen