meubelreiniger huren

Waarom moet je een meubelreiniger huren?

Je meubels krijgen heel wat te verduren – meer dan de meeste mensen beseffen! Het is dan ook geen slecht idee om je meubilair in huis, of je bedrijf of horecazaak, regelmatig te laten reinigen. En voor dat werkje doe je het beste een beroep op een professioneel bedrijf.

Waarom zou je nu op een meubelreiniger als Furniture Cleaning Service moeten vertrouwen, en wat zijn de voordelen van een professionele aanpak? Lees snel verder voor meer info!

Bent u geïnteresseerd in onze meubelreiniger service? Heeft uw thuis oude meubels staan die u wilt laten reinigen door Furniture Cleaning Service? Maak dan vandaag nog een afspraak door het offerteformulier in te vullen. Wij reageren binnen een dag op uw aanvraag en kunnen dan gelijk een afspraak plannen.

Offerte aanvragen

De 3 belangrijkste voordelen van een meubelreiniger service

Als meubelreiniger bedrijf is Furniture Cleaning Service bedreven in het verzorgen en reinigen van verschillende soorten meubilair. Hieronder de belangrijkste voordelen van een meubelreiniger huren:

 1. Voor elk meubelstuk een aangepaste werkwijze
  Ten eerste kan je zeker zijn van een aangepaste manier van werken voor elk soort meubelstuk. Het spreekt voor zich dat houten stoelen een andere aanpak vereisen dan bijvoorbeeld een kunststof tafel, en als specialist is Furniture Cleaning Service daar een expert in.

  Banken, stoelen, tapijten en vloerkleden – het zijn slechts enkele voorbeelden van meubelstukken en accessoires die een gespecialiseerde service voor jou kan reinigen. En dat komt de look, veel én hygiëne van je woning of bedrijf alleen maar ten goede.

 2. Altijd een duurzaam resultaat
  Daarbij kan je bij een service voor het reinigen van je meubilair zeker zijn van een duurzaam resultaat. Dit is niet enkel te danken aan het feit dat al onze experts gecertificeerd zijn én over de nodige ervaring, kennis en kunde beschikken.

  Ook het gebruik van de allernieuwste reinigingsapparaten, wat vooral bij kwetsbare materialen en bijvoorbeeld textiel erg belangrijk is, weet je zeker dat je meubilair niet beschadigd raakt en langer mooi blijft.

 3. Niet tevreden? Geld terug!
  Als gespecialiseerd bedrijf staat Furniture Cleaning Service voor kwaliteit, en dat betekent dat je als ontevreden klant je geld terug krijgt. Dit is een bewijs van het vertrouwen dat wij als bedrijf hebben in onze eigen aanpak, kennis en vaardigheden- en het geeft jou als particulier of ondernemer eveneens meer zekerheid.
 4. Professionele reiniging op locatie
  Ten slotte kan je bij een professionele meubelreiniger huren genieten van reiniging op locatie, waardoor je minder tijd en energie verliest voor het schoonmaken van je meubilair, vloerkleed en meer.

  Ook geeft deze aanpak je een stuk meer flexibiliteit als het gaat om de reiniging van je meubilair, wat bijvoorbeeld voor horecazaken of particulieren die minder tijd of beweegruimte hebben wel interessant kan zijn!

Geen verborgen kosten. Niet goed? Geld terug!

Bereken direct uw prijs voor meubel reiniging

Offerte?

Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Uniek

Wij zorgen altijd voor een krachtige samenwerking. Elk project is voor ons uniek!

Wij zijn u altijd van dienst

Of het nu gaat om het reinigen van 1 stoel of alle meubelen die u thuis heeft staan!

Impregneren
Vanaf €5,-
Per zitplaats
Aanvragen
Auto-interieur
Vanaf €99,-
Tot 5 zitplaatsen
Aanvragen
Textiele zitmeubelen
Vanaf €80,-
Voor elke extra zitplaats betaalt u €20,- (geen verbogen kosten)
Aanvragen
Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorrij- en administratiekosten.

Veelgestelde vragen over meubelreiniger service

Hoe maakt u uw oude meubels grondig schoon?

Als u uw bank of stoel wilt reinigen kunt u dit doen met een vochtig microvezel-doekje of met een sopje van groene zeep en water. Wanneer er sprake is van een oud meubel dat vaal is geworden, kunt u het best koud azijnwater gebruiken om uw meubel er weer als nieuw uit te laten zien. Als u dit niet aandurft of de vlekken te hardnekkig zijn kunt u natuurlijk altijd terecht bij Furniture Cleaning Service. Dankzij onze ervaring en expertise verwijderen wij moeiteloos hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil uit de stof van uw bank.

Hoe verwijdert u een vlek van een bank?

Om vlekken in uw bank te verwijderen kunt u gebruik maken van een sopje van soda en lauwwarm water. Breng het sopje aan op de vlekken, laat dit even intrekken en schrob de plekken daarna voorzichtig schoon. Maak de behandelde plekken naderhand schoon met koud water totdat u geen soda meer ziet.

Wat is de beste bankreiniger?

Voor het verwijderen van kleine vlekken in uw bank heeft u geen vlekkenverwijderaar van een duur merk nodig. Met een sopje van water en groene zeep of soda krijgt u de meeste vlekken en oneffenheden er eenvoudig uit. Let wel op dat u een witte doek gebruikt, zodat u geen gekleurde vlekken in uw bank boent. Wanneer de vlekken in uw bank te hardnekkig zijn en er met groene zeep of soda niet uit gaan kunt u gebruik maken van een vlekkenverwijderaar.

Kan baking soda meubels beschadigen?

Meubels gemaakt van stof kunt u prima reinigen met baking soda. Het gebruik van baking soda op goud, zilver en marmer is echter af te raden. Door schoonmaken met baking soda worden deze materialen namelijk dof en raken ze beschadigt. Ook houten meubels beschadigen wanneer u deze schoonmaakt met baking soda. Let bij het schoonmaken dus goed op waar uw meubels van gemaakt zijn.

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Furniture-Cleaning-Service-Reviews

Voor elke situatie de beste oplossing, dankzij een ervaren meubelreiniger

Meubels vormen een belangrijk onderdeel van elk interieur, maar ook in auto’s en andere voertuigen zijn ze essentieel. Dat is dan ook waarom je bij Furniture Cleaning Service kunt rekenen op een complete aanpak én een professionele reiniging van je autostoelen, textiel zitmeubelen, en zelfs je camper, caravan of boot.

Ten slotte krijg je een duidelijk overzicht op de gehanteerde prijzen als je een meubelreiniger wilt huren, waardoor je meer transparantie hebt en dus weet waarvoor je betaalt. Kortom, een meubelreiniger huren voor je woning, voertuig of bedrijf brengt alleen maar voordelen met zich mee!

Afspraak maken of heeft u nog vragen?

Onze telefonisten staan graag klaar om een afspraak in te plannen en verdere vragen voor u te beantwoorden. Vul ons contactformulier in en u zult zo spoedig mogelijk teruggebeld worden door één van onze gekwalificeerde medewerkers. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen