Over ons

Wij zijn dé landelijke specialist op het gebied van meubelreiniging.

Furniture Cleaning Service reinigt alle soorten textiele oppervlakken. Door heel duidelijk te kiezen voor deze specialisatie kunnen wij u de beste kwaliteit bieden. Daarnaast hebben wij de doelstelling om tegen betaalbare prijzen kwalitatief hoogwaardige, professionele meubelreinigingen aan te bieden. Door onze reinigingstechnieken, apparatuur en expertise, kunnen de reinigingen snel en bij u thuis of op locatie worden uitgevoerd.

Wanneer u kiest voor de diensten van Furniture Cleaning Service, kiest u voor een, professionele, gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige meubelreiniging. Wij werken uitsluitend met zelf, intensief opgeleide medewerkers. Op deze manier kunnen wij u de beste kwaliteit blijven bieden!

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Verder lezen
bedrijfsauto Furniture Cleaning Service

Kwaliteitsgarantie

U huurt experts in die zijn gespecialiseerd in textiel. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden over het eindresultaat? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Beloofd!

Kwaliteit en Service

Misschien kent u het wel, zelf uw textiele tapijt, karpet of zitmeubel(en) reinigen lukt vaak niet of het resultaat valt tegen. Wanneer u zelf probeert te reinigen, kunnen er vaak kringen of vlekken ontstaan op het gereinigde oppervlak. Dit zijn veel voorkomende problemen waar wij u bij kunnen helpen. Onze aanpak is volledig gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige dieptereinigingen en uiteraard de best mogelijke service. Wij maken geen onderscheid tussen de aard of omvang van een reinigingsopdracht, maar gaan altijd voor een optimaal resultaat. Tevens zijn wij aangesloten bij Stichting Waarborg tapijt- en meubelreiniging.

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Furniture Cleaning Service in het kort:

Deskundig personeel

Specialisatie in textiele meubelen

Wij werken met de modernste apparatuur

Speciaal voor textiel ontwikkelde reinigingsproducten, tevens biologisch verantwoord en milieu-afbreekbaar

De best mogelijke en snelste service

Doelgerichtheid

Offerte binnen 24 uur verstuurd

U wordt binnen 2 weken geholpen

Veelgestelde vragen over meubelreiniging

Hoe maakt u uw oude meubels grondig schoon?

Als u uw bank of stoel wilt reinigen kunt u dit doen met een vochtig microvezel-doekje of met een sopje van groene zeep en water. Wanneer er sprake is van een oud meubel dat vaal is geworden, kunt u het best koud azijnwater gebruiken om uw meubel er weer als nieuw uit te laten zien. Als u dit niet aandurft of de vlekken te hardnekkig zijn kunt u natuurlijk altijd terecht bij Furniture Cleaning Service. Dankzij onze ervaring en expertise verwijderen wij moeiteloos hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil uit de stof van uw bank.

Hoe verwijdert u een vlek van een bank?

Om vlekken in uw bank te verwijderen kunt u gebruik maken van een sopje van soda en lauwwarm water. Breng het sopje aan op de vlekken, laat dit even intrekken en schrob de plekken daarna voorzichtig schoon. Maak de behandelde plekken naderhand schoon met koud water totdat u geen soda meer ziet.

Wat is de beste bankreiniger?

Voor het verwijderen van kleine vlekken in uw bank heeft u geen vlekkenverwijderaar van een duur merk nodig. Met een sopje van water en groene zeep of soda krijgt u de meeste vlekken en oneffenheden er eenvoudig uit. Let wel op dat u een witte doek gebruikt, zodat u geen gekleurde vlekken in uw bank boent. Wanneer de vlekken in uw bank te hardnekkig zijn en er met groene zeep of soda niet uit gaan kunt u gebruik maken van een vlekkenverwijderaar.

Kan baking soda meubels beschadigen?

Meubels gemaakt van stof kunt u prima reinigen met baking soda. Het gebruik van baking soda op goud, zilver en marmer is echter af te raden. Door schoonmaken met baking soda worden deze materialen namelijk dof en raken ze beschadigt. Ook houten meubels beschadigen wanneer u deze schoonmaakt met baking soda. Let bij het schoonmaken dus goed op waar uw meubels van gemaakt zijn.

Onze reinigingsmethodes: veilig en effectief

Hoe pakken wij de meubelreiniging aan? Wij maken gebruik van de modernste apparatuur, hoogwaardige reinigings- en beschermingsproducten en uiteraard onze kennis en expertise in. Doordat FCS met een sproei-extractie apparaat en heet water werkt, nemen we de kans op het krimpen van de stof weg. Tevens wordt de stoffering grondig van binnen en van buiten gereinigd. Daarnaast wordt het polyether (de vulling) voor een groot deel gereinigd. Hierdoor is de kans op terugkomst van de vlekken minimaal. U kunt hierdoor weer voor een lange tijd genieten van uw schone meubels.

Deze methode is volkomen veilig, geschikt en uiterst effectief zonder nadelige gevolgen. Er zijn geen gevaren voor mens en dier, de reinigings- en beschermingsproducten zijn tevens volledig milieu-afbreekbaar.

Afspraak maken of heeft u nog vragen?

Onze telefonisten staan graag klaar om een afspraak in te plannen en verdere vragen voor u te beantwoorden. Vul ons contactformulier in en u zult zo spoedig mogelijk teruggebeld worden door één van onze gekwalificeerde medewerkers. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen